9 Mayıs 2013 Perşembe

Hoşgeldim

Kucak dolusu merhabalari ve huzurlu sevgi kirintilarini etegime topladim ve geldim hepinize sunuyorum. Hersey o kadar güzel ki içim kıpır kıpır ve bi o kadar huzur dolu.  Bana yardimlarindan dolayi cok tatlimi tatli miss gibi nese kokan esraninblogsesi arkadasima çok tesekkur ediyorum.

5 yorum:

  1. hoşbuldum:)))) güzel paylaşımlar dileği ile :)

    YanıtlaSil
  2. Hoşgeldin Esra'cım. Müsait olup geri dönemedim hemen. Ben sana tekrar teşekkür ediyorum samimi bulup bana yazdığın için. Güzel yazılarla blog dünyasına renk katacağına eminim sende ki bu heyecan ve samimiyet varken. :)

    YanıtlaSil
  3. Çok teşekkür ederim :) güzel dileklerin için. Herşey o kadar güzelki hayatı paylaşarak, severek , sevilecek hayat yaparak etrafını küçükte olsa mululuğuna ortak ederek yaşamak en büyük hobim arasında. aslında hobi sayılmaz herkesin hayatını renkli heyecanlı yaşaması lazım. önemli olan yanındaki kişiler senin yanındayken gülüyorsa ve ya seni gördüklerinde mutlu olabiliyorsa bu en güzel hayat bence. Herşey paylaşımla başlar paylaşım olmadan hayat olmaz. Tanımadığın kişilerin duygularını paylaşabilirsin örneğin senin yazılarını zevkle okuyorum ve öğretici olduğu için beni daha çok heyecanlandırıyor. Tanımadığın görmediğn sesini duymadığın kişinin heyecanını duygularını anlayabilirmisin derler gönül gözüyle okuduğunda herşeyi anlar ve hissedersin bende senin yazılarını gönül gözümle okuyorum senin her kelimende nasıl heyecanlandığını ve hangi duygularla yazdığını hissedebiliyorum. Buda senin seninle samimi konuşabilmeye itiyor beni. Yardımnlarından dolayı tekrar çook teşekkür ederim canım benim :)

    YanıtlaSil
  4. Hoşgeldin, güzel paylaşımlarını bekliyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Sende hoşgeldin bloğuma :) birlikte paylaşımlar oldukça dahada güzelleşir hayat....

      Sil

Yorumlarınız beni çok mutlu ediyor. Yorum yaparsanız çok mutlu oluyorum :)