18 Kasım 2013 Pazartesi

14 Kasım 2013 Perşembe

Örgükolik'ten Yılbaşı Çekilişi :)















Merhaba :)

işte yine bir çekiliş var :)

bu kez süpriz bir hediye :)

katılımlarınız bekleniyorr....

hadi pamuk eller mauselara :)

tıklayın katılın....

12 Kasım 2013 Salı

KEÇE OKULU ÇEKİLİŞİ MUTHİŞ :)










Çok şeker mi şeker bir site muhteşem ben çok beğendim. Bi sitede aradığım şeyler yaratıcılık fikir veren ve yapılışı hakkında bilgi veren :) hepsi var :)


katılın mutlu olun....

hadi bakalım linke tıklayın kazanayım :) heheee kazanalım  : P

http://keceokulu.com/kelebekli-pike-hediye-cekilisi/


ayrıca facebook ve instagram hesabımdada paylaşacağım :)

Canım babama acil şifalar ...





Canım babam 06.11.2013 tarihinde gece kalp krizi geçirmesi nedeniyle hastaneye alınıp anjio ve ardından 3 damarına stent takıldı. Ana damarına 15 gün sonrasında stent takılacak ve inşallah sağlığına kavuşacak. Dr. Rıdvan Bey çok yardımcı oldu ve çok güzel baktı babama. Biz İstanbuldaydık ve annemi 3 gün öncesinden yollamıştı. Babam Giresun da kalmıştı. Annemin içine doğmuş olacakki babanı arayalım demiş ablama ve aramışlar babam kalbinde çok kötü sıkışma yaşadığını derhal birisini arayıp yardım etmesini istemiş. Ablam telefonda dayımı arayarak babamı hemen  acile götürüyorlar ADA Hastanesine sevk ediliyor. orda hemen Dr. Rıdvan Bey aranıyor hemen geliyor ve acil olarak müdehalede bulunuyor. Bana haber vermiyorlar (panik olduğum için ) Annem yola koyuluyor. Sabah kuzenim arıyor ve diyor bana ben annemleri arıyorum annemim Giresuna gideceğini öğreniyorum canım babam işyerinden iznimizi alıp eşim canım herzaman yanımda olan canım eşimle birlikte annem ablam ben ve burak yola çıkıyoruz. sabah saat 4:30 da hastanede oluyoruz ama kimse göstermiyor 09:00 da hemşirelere sorup durumu hakkında bilgi aldık. Doktoruyla 09:30 da odasına giderek bilgi için konuşuyoruz. Dr. Rıdvan Bey, babamın çok ciddi 2 gün boyunca kalp krizi geçirdiğini tekrarlaması durumunda kötü durumlarla karşılaşabileceğimizi 3 damarına stent taktıklarını ve diğer damarının riskte olduğunu belirtti. Şuanda çok şükür iyiye gidiyor.15 gün vücudun stentleri kabul etmesini bekliyoruz kabul ederse ( inşallah ) ana damarınada takılacak. İnşallah sağ salim atlatacak. 
  
 Babam bizi gördüğündeki yüzündeki mutluluk ve bi o kadarki çocuklaşıp burukladığı an sarıldık ve dik durduk. Ayrı ayrı sevdik babamı ablam annem ben ... Şükürler olsun ALLAH ıma sesini duyabildim konuşabildim. 
   
  Bütün akrabalarımız geldi babamı gördü. Biadam vardıki bembeyaz yüzlü nur inmiş bi amca saçları bembeyaz kendi bembeyaz tertemiz yüzlü ak paktı. Babamı bekledi bizimle yaklaşık 2 saat yoğun bakımın önünde o kadar mutlu oldumki babamı ziyarete gelenlerden acımızı paylaşanlardan herkesten ALLAH razı olsun. 
    
   Her ne kadar babamı Giresun da bırakıp İstanbula dönsekte içimizde kalbimizle yanındayız babamın. İşe başladık ama hala babamda aklım konuşuyorum bazen öyle kötü şeyler geliyorki aklıma içim darlanıyor korku basıyor ya şuanda kriz geçiriyorsa diye annemi her aradığımda çalma sesinde korkuyla bekliyorum annemin alo demesiyle rahatlıyorum. 15 gün sonra yanına gideceğiz ameliyatında yanında olacağız tekrardan umarım herşey yolunda gider babam sağlığına kavuşur.

   Desteğini ve yardımını esirgemeyen Oktay abime, Gülnaz yengeme, Durmuş dayıma, Arif dayıma ve tüm sevenlerimize çok teşekkür ederiz. Sizleri seviyoruz.