19 Ağustos 2013 Pazartesi

çekişi varmış hemen duyurup katılın sizde :)


    whiteglaze  arkadaşımızın bereketli bir çekilişi var. Tamı tamına 25 farklı hediye tek kişiye gidecekmiş. :)

hemen katılın . katılmak için ;


çekiliş için tıklaaaa :)

16 Ağustos 2013 Cuma

İŞYERİNDE KAHVALTI Bİ BAŞKA :)



Bugün iş arkadaşlarımızla kendimize kahvaltı organizasyonu yaptık Arada yapıyoruz böyle Cuma günleri motive olmak amaçlı serbest yani spor gelebiliyoruz. herbirimiz tabaklarımızın hepsini yedik :) dostlarla yenilen lokma ne tatlı oluyor insana....

benesra

Süslü püslü tak yakıştır Serpilim benim ,
elbiseleriyle meşhur herşeyden haberdar gelin olacak mervem,
Ve Deli dolu iki tane tatlımı tatlı meleklerin annesi , eve giderken süsünü püsünü makyajını tazeleyen Elif im


yasemin adı gibi güzel arkadaşım



Grubun gülen yüzü Alçay ( kahvaltılarda ) her kahvaltıdaki fırıncımız
Pelin hanım bizim yetkilimiz ve bugün şubeye tayinle gidecek artık aramızda olamayacak ama kalbi bizimle olacağına eminim :)


Vee nasıl anlatayım bilemem  yetkilimiz Beyza hanım neşeli sempatik heyecanlı gezmeyi çoook seven hemen her çılgın işlerde kendisini görebilisiniz :)  

 Hanım hanımcık arkadaşımız Bilgili bütün derdimize çare bulan ve yardım sever....



                                                   Güzel arkadaşım Berna,







Yan masa komşum sabahları ooohh ne güzel gözlerimi kamaştıran Sinemcik....



Herkese teşekkür ediyorum , Herşey nefis ve lezizdi.

12 Ağustos 2013 Pazartesi

Çok Güzel Bir Etkinlik Hediyeleşmeye bayılırım....


Blog gezintilerimde  havuçla maydonoz u geziyordum. Bide baktım hediyeleşme varmış. Hemencecik bende bu hediye dünyasında olmalıyım dedim...
DUYURU İÇİN ;  tozpembehayallerimm  ve  mezuram ADRESİNİ ZİYARET EDİNİZ :)


2 Ağustos 2013 Cuma

LUNAPARKKKK


Eşimle Rabia'yı Feshaneye götürdük ancak arabayla gittiğimiz için park yeri bulamadık çok kalabalıktı cumartesi günü olmasından kaynaklı sanırım. Bizde geri dönmek için yola koyulduk ama ezanın okunmasına iftar olmasına az zaman kalmıştı Halkalıda Bursa İskender Kebap ta yemeklerimizi yedik. Bahçelievlerde eşim bizi Lunaparka götürdü. Rabia cesaretli kız olduğundan tüm ters çeviren aletlerdeydi :) bizde dönme dolaba binelim dedikbindik onda bile korkmayı başarabiliyorum yaa :( yükseklik korkumu yenemem sanırım ben... Eh napalım bizde yüksekte değil alçakta yürüyenlwrdeniz :)

anneme hediye perde


elimde perdelik kumaşım vardı. Sandalyelerim için almıştık Elif 'le ama bu güzelim kumaşı kesip parçalara ayırmak istemedim. Annemde memleketimiz Giresunda köyümüzde ev yaptırdı ve çok güzel olmuş en son gördüğümde inşaat halindeydi şimdi ise herşeyi yapılmış. Artık içinde oturmaya başlamışlar. Annemde çiçekli böcekli renkli ne varsa sever. Dedim anneme el emeğimle bişey yapayım derken tüm kumaşlarımı çıkarıp baktım ve en sonunda dedim bu kumaş süper annem çok beğeneek :) koyuldum Rabia 'la ( eşimin ablasının kızı ) kestik kendi perdeme bakarak diktik bazen dikiş makinemin iğnesini kırdık :( ama bitirdik ve ablamla birlikte anneme gitti :) Düşünmediğim bişey vardı Oturma odasının iki yan duvarlarında pencere vardı bende tek camlık perde diktim :( ama yatak odasına komuş çok güzel olmuş öyle dediler ben mutfağıma asıp resimledim sizler için :) Ablam resimleyecek ordaki halini bakalım nasıl bende merak ettim.




Ameliyat oldum ben :(




                                                 AMELİYAT ÇIKIŞI :)

Merhaba Blog arkadaşlarım ,
15 gün önce ağzımda ve boğazımda intihap ve ses kısıklığı vardı. doktora gittiğimde sol burnumun % 70 kapalı olduğu tespit edildi. Kardiyoloji kontrolümde vardı akciğerimde aşırı çalışma olduğunu ve sol burnumun acil olarak açılması gerektiğini söylediler. Bende ameliyat masasını 2. defa yattım ve ameliyat sonrasında bir sürü kıkırdak aldıklarını görünce ben nefes almıyormuşum dedim. Ameliyatın tek kötü tarafı hem acısı hemde uyku yapması haricinde büyük sorunum olmadı. gece burnumdan nefes alamadığım için ağız yoluyla nefes aldığımda ağız kuruluğu ve nefes darlığı yapıyordu tek sıkıntımda bu oldu. Şuan iyiyim çok şükür..

Bugün işe döndüm. 10 gündür yoktum .



                                                            Tamponlarımı çıkarttıktan sonraki halim :)






bu daaaaa iş arkadaşlarımın bana geçmiş olsun deyip ve çok leziz kek - kurabiyelerim :)